طعم امروز

طرز تهیه غذایی خوشمزه و متفاوت:
“کاناپ مغز کرفس و بادام”

سرکار خانم عیوضی طرز تهیه “کاناپ مغز کرفس و بادام” را آموزش می دهند:

موادلازم:

پنیرسفید  (میکس شده)  …..  ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ی ……‌  ۵۰ گرم
بادام خام چرخ شده…..  نصف پیمانه
زیره سیاه …. یک چای خوری
خرفه ….. یک چای خوری
کنجد ….. یک غذا خوری

نان تست جو و سبوس دار .. .. ۱۰ عدد
مغز کرفس، جعفری خرد شده…… ۵ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:
تمام مواد بالارا باهمدیگر مخلوط کرده.
نان تست هاراقالب میزنیم.

اول روی نان کمی پنیر خامه ی  زده،

وبعد از موادی که حاضر کردیم روی نان گذاشته.
سپس یک لایه نان رویش میگذاریم.  ودوباره روی نان مواد ترکیبی رو  زده ومواد میگذاریم ولایه ی سوم وآخر را رویش میگذاریم .روی لایه ی آخر را پنیر خامه ی زده و با جعفری خرد شده یا کنجد (مواد تزیین سلیقه ای ودلخواه است)  تزیین میکنیم.

برای مواد میانی میشود : (از نخودفرنگی  پخته+سیب زمینی پخته +هویج پخته که همه را میکس میکنیم وبا کمی جعفری وپیازچه ی خرد شده مخلوط میکنیم.)

استفاده کرد که بسیار خوشمزه میباشد.

تمام حقوق این سایت متعلق به برنامه تلویزیونی خانواده یک بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است