طرز تهیه “قیمه نذری”

با اجرای جناب آقای نمازی:
مواد لازم:
گوشت قیمه ای گوسفند…….۷ کیلوگرم
رب گوجه فرنگی…….یک و نیم کیلوگرم
لپه…….سه و نیم کیلوگرم
برنج…….پانزده کیلوگرم
پیاز خیلی درشت…….هشت کیلوگرم
زعفران…….۵ مثقال
سیب زمینی…….۷ کیلوگرم
لیمو امانی درشت…….۱ کیلوگرم
(لیمو امانی انتخاب کنید که رنگ پوست آن روشن باشد، لیمو امانی باید پوست نازکی داشته باشد)
دارچین…….۵ قاشق سوپخوری
پودر گل سرخ…….۲ قاشق سوپخوری
گلاب…….۱۰ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
برای آماده کردن خورش قیمه اولین کار پختن لپه آن است.
حین پخت لپه کف روی آب را مرتب بردارید و بیرون بریزید.
برای امتحان پخت لپه یک عدد لپه را بین دو انگشت قرار داده و فشار دهید اگر له نشود و خیلی هم سفت نباشد، یعنی میزان پخت آن کامل است.
وقتی از پخت لپه مطمئن شدید، آنرا داخل آبکش ریخته و روی آن هم آب سرد بریزید.
داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
حالا پیاز خرد شده را در روغن به اندازه ای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.
درحین سرخ شدن پیاز، یک قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
گوشت گوسفندی را که از قبل به صورت قیمه ای خرد کرده و شسته اید، به پیاز داغ اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا گوشت تفت داده شود.
لپه پخته شده و آبکش شده را به گوشت ها و پیازها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
در این زمان مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *