طرز تهیه “شله زرد”

با اجرای سرکار خانم شیرزایی:

 مواد لازم:
برنج نیم دانه معطر….٣/۵ کیلوگرم
شکر ….٧ کیلوگرم
زعفران دم کرده…. ۲ مثقال
گلاب…. دو و یک دوم پیمانه
عرق هل…. یک و یک دوم پیمانه
عرق دارچین…. یک دوم پیمانه
خلال بادام…. یک کیلوگرم
کره …. ۳۵۰ گرم
خلال پسته و دارچین…. بمیزان لازم

طرزتهیه:
ابتدا برنج رو شسته و با ١٢ برابر آب و گلاب خیس کنید و اجازه بدین روی حرارت بپزه تا کاملا بشکفه و از هم باز بشه بعد زعفران را کمی اضافه کنید تا بجوشد سپس شکر را اضافه کنید
و اجازه بدین تا جا بیفتد تو این فاصله یکبار دیگر زعفران اضافه کنید و کمی ازعرق هل و دارچین و اضافه کنید وقتی شله زردکم کم درانتهای زمان پخت قرار گرفت مرحله ی آخر از زعفران و عرق هل و دارچین اضافه شود و گلاب و خلال بادام
بعد از٢٠دقیقه با اضافه کردن کره شله زرد رو از حرارت بردارین و سرو کنید و روی آنها رو با دارچین و خلال پسته و بادام تزیین کنید
⭐️نکته:
١-ازهم زدن برنج تا زمان اضافه کردن شله زرد بپرهیزید
٢-قبل از شکر زعفران اضافه تا مغز برنج کاملا رنگ بگیرد
٣-ازهم زدن زیاد بپرهیزید چون شله زرد شل میشه
۴-عرق هل از تیره شدن شله زود جلوگیری میکند
۵-ازگلاب معطر دو آتیشه استفاده شود
۶-از ظروف گیاهی برای سرو استفاده کنید

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *