طرز تهیه ساندویچ پنیر و گردو (مناسب برای تغذیه دانش آموزان در مدارس)

با اجرای سرکار خانم عیوضی:
مواد لازم:
نان تست.سبوس دار……..  ۴ عدد
پنیرسفید  ……   ۲۰۰ گرم
پنیر ورقه ی …. ۴ عدد
گردو میکس شده …… ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ی ……  ۵۰  گرم
کنجد و خرفه …. یک چای خوری
جعفری خرد شده …. دو ق  .س
ریحان خردشده ….. دو  ق  . س
زیتون سبز ……   ۵۰گرم

روش تهیه:
پنیرها را با چنگال خرد کنید .
سبزی هه را شسته و خشک کنید .. ریز خردشود . گردوی پودر شده را بیفزائید .
کناره های نان تست را میگیریم.
و هر نان را به دو نیم تقسیم میکنیم.
زیتون ریز اسلایس شده را به آن اضافه میکنیم .
خمیر آماده شده  را روی نان مالیده یک ورق پنیر روی آن قرار میدهیم بعد نیمه دیگر نان را روی آن میگذاریم.
فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار میدهیم تا کمی برشته شود و یکبار پشت و رو میکنیم تا هر دو طرف طلایی شود. در صورت تمایل میتونید نون را با کره کمی آغشته کنید .
در ماهی تابه هم میتوان این کار را انجام داد.

⭐️نکته: این ساندویچ رو میتونید سرد هم میل کنید … بدون حرارت فر

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *