طرز تهیه “زرشک پلو با مرغ”

با اجرای جناب آقای نمازی:

مواد لازم:
برنج…….١۵ کیلو
مرغ…….١٠٠ تکه
زرشک…….٢ کیلو
رب گوجه…….٢ کیلو
هویج کرفس پیاز…….٢ کیلو
پیاز سرخ کرده…….۵٠٠ گرم
شکر…….٣٠٠ گرم
خلال پسته و بادام…….٣٠٠ گرم
زعفران…….نیم مثقال
نمک فلفل دارچین زردچوبه…….میزان لازم

ابتدا مرغ را با پوست کمی تفت داده سپس پوست مرغ را میگیریم در یک ظرف مناسب مرغ را میچینیم روی آن سبزیجات خلال شده میریزیم سپس با پیاز داغ و رب گوجه یک سس درست کرده آب اضافه میکنیم اجازه میدهیم جا بیفته در انتها روی مرغ داده اجازه پخت میدهیم

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *