طرز تهیه “سیب زمینی تنوری با سبزیجات”

با اجرای سرکار خانم عیوضی:

مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ ….. دو عدد
کدوسبز … یک عدد
هویج …. یک عدد
پیاز …. یک عدد
فلفل دلمه ای ….. یک عدد
گوجه فرنگی … سه عدد
پیازچه ….. ۴ ساقه
پنیر رنده شده ….. ۵۰ گرم
سس سالسا ….  مقداری
نمک وادویه ….. به مقدار لازم
اورگانو …. یک ق . چ . خوری
روغن کنجد و کره … مقداری
خامه ترش …. دو ق. س

طرزتهیه:
فر را با دمای  ۲۰۰  ( درجه سانتی گراد) داغ کنید.
سیب زمینی ها را چند مرتبه با چنگال سوراخ کنید و آنها را مستقیماً روی توری فر قرار دهید و ۴۰  دقیقه تا زمانی که چاقو به آسانی در آنها فرو برود در فر بپزید.
سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری بگذارید تا خنک شوند. فر را روی کباب پز بگذارید.
زمانی که سیب زمینی ها آنقدر خنک شدند که بشود به آنها دست زد آنها را از طول نصف کنید و با یک قاشق،   سیب زمینی را جدا کنید و  به ضخامت نیم سانتی متر چسبیده به پوست سیب زمینی باقی بگذارید.
سیب زمینی را برای مصارف دیگر مثل پوره  کنار بگذارید.

دو طرف پوست و داخل سیب زمینی ها را با قلم مو کره و یا روغن کنجد  بمالید و نمک و فلفل بپاشید.
به صورتی که سمت پوست دار آن رو به بالا باشد داخل یک سینی فر بچینید و دو  دقیقه زیر کباب پز بگذارید.
سپس برگردانید و دو دقیقه دیگر زیر کباب پز بگذارید.
حواستان به آنها باشد که نسوزند.
سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید.
پیاز نگینی  را در یک تابه ی  روی شعله ی نسبتاً متوسط همراه کدو ؛ فلفل دلمه ای و هویج  ، در روغن کنجد تفت و با گوجه رنده شده فرصت  بدهید ، کمی بپزد
چند دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزد ؛  در آخرسس سالسا  رو اضافه کنید .
مواد رو داخل سیب زمینی ها میریزیم روی هر سیب زمینی دو قاشق سوپخوری پنیر بریزید.
۵ دقیقه تا زمانی که پنیر کاملاً آب شود  و روی آن را با خامه ترش و پیازچه خرد شده یا اورگانو تزئین کنید. بلافاصله سرو نمایید.

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *