طرز تهیه “کاپهای گوشتی”

با اجرای سرکار خانم راس:

مواد لازم:
آرد…….۳۰۰ گرم
کره……. ۱۱۰ گرم
پنیر……. ۵۰ گرم
آب سرد……. به میزان لازم

مواد میانی:
گوشت چرخ کرده……. ۲۰۰ گرم
پیاز……. یک عدد
پنیر پارمزان……. یک ق سوپخوری
رب……. یک قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای رنگی
نمک و فلفل ، زردچوبه، آویشن به میزان لازم

آرد و کره و پنیر را با نوک انگشتان مخلوط میکنیم تا شبیه خرده نان شود،
سپس آب سرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود،
خمیر را نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم بعد بین دو تا کیسه  به قطر ۳ میل باز کرده و کاتر میزنیم
داخل قالب مافین در فر ۱۸۰ که یک ربع گرم کرده ایم به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم
برای مواد میانی:
پیاز نگینی خرد شده را تفت میدهیم، گوشت را اضافه میکنیم کاملا تفت میدهیم
سپس رب و ادویه ها را اضافه کرده تا کاملا تفت بخورد و بوی خامی رب گرفته شود سپس فلفل دلمه ای را اضافه و مخلوط میکنیم
در آخر پنیر پارمزان رو میریزیم

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *