طرز تهیه “⁠خوراک خلال کرمانشاه”

با اجرای جناب آقای نمازی :

مواد لازم:
گوشت…….٢٠٠ گرم
پیاز…….١ عدد
کره…….١ ق غ
زرشک…….١ فنجان
رب گوجه…….٢ ق غ
زعفران…….١ ق غ
گلاب…….١ ق غ
لیمو عمانی…….٢ عدد
خلال بادام…….٢٠٠ گرم
چوب دارچین…….١ تکه
نمک فلفل کاری…….میزان لازم

ابتدا پیاز را تفت داده گوشت را اضافه میکنیم، فلفل و کاری میزنیم آب میریزیم و اجازه پخت میدهیم، دراین فاصله کره را در ظرفی ریخته بادام را کمی تفت میدهیم، رب گوجه میریزیم سپس زرشک را اضافه کرده و زعفران را هم ریخته و مواد را به گوشت پخته شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم جا بیفته در این موقع لیمو عمانی را هم اضافه میکنیم و در انتها گلاب و موقع سرو خلال پسته می ریزیم

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *