طرز تهیه “⁠پاستای بادمجان کبابی”

با اجرای سرکار خانم عیوضی:

مواد لازم:

بادمجان درشت ….. ۳عدد
پیاز درشت ….  یک عدد
گوجه فرنگی ….. ۵ عدد
روغن کنجد …… ۴ ق س
فلفل سبز … دو عدد
سیر ….  دو حبه
ریحان تازه …. چندین برگ
پاستای فرمی …. ۲۰۰ گرم
نمک و زردچوبه …..به مقدار لازم
ادویه تندوری ….. یک چای خوری

برای تزیین غذا … زیتون سیاه و سبز، فلفل سبز
گوجه گیلاسی و گوجه خشک ، برگ ریحان

روش تهیه:
ابتدا بادمجان ها را با پوست کبابی کنید .
داخل یه تابه روغن را با پیاز رنده شده کمی با سیر له شده  تفت دهید .
گوجه فرنگی رو رنده کنید به پیاز سرخ شده و برگ ریحان تازه رو بیفزائید تا خوب بپزد و کاملا به روغن بیفتد .
پوست بادمجانهارو میگیریم .. کاملا بصورت( له شده ) در میاوریم ..
فلفل سبز تند را ریز خرد کرده  به تابه اضافه میکنیم  . تا خوب تفت بخوره و پخته شود . نمک و ادویه ها را اضافه کرده در ظرف رو گذاشته که جا بیفتد .

در قابلمه که آب جوش هست .. پاستای فرمی را بریزید حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه فرصت دهید که بپزد و بعد آبکشی کنید ..‌
مواد بالا که آماده شد با پاستا مخلوط کرده و در طرف مناسبی کشیده و با موادی که دارید .. تزئین کنید .
و سرو شود .‌  🍝   🍜

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *