طرز تهیه “⁠کاپ کیک سیب”

با اجرای سرکار خانم گنجی :
مواد لازم:
شکر …..۱۲۰ گرم
تخم مرغ ….۲ عدد
روغن مایع….۱۶۰ گرم
آرد…..۱۶۵ گرم
بیکینگ پودر…..۱ق چ
دارچین…..۱ ق چ
نمک…..یک پینچ
سیب خرد شده…..۱ پ
گردوی خرد شده…..یک سوم پ

تخم مرغ و شکر را خوب بزنید، روغن مایع را اضافه کنید ۲ دقیقه دیگر بزنید، مواد خشک را اضافه کنید در کپسول بریزید، سپس در فر با حرارت ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه بپزید

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *