طرز تهیه مربای انجیر

با اجرای سرکار خانم گنجی:

 مواد لازم:
شکر…….۸۰۰ گرم
انجیر…….۱ کیلو گرم
آب…….۱ پیمانه
دانه هل…….۴ عدد
گلاب…….۲ ق س
آبلیمو ترش…….۱ ق س

ابتدا انجیر ها رو با خلال دندان سوراخ کنید؛
شکر را لابلای انجیر ها بپاشید ۲۴ ساعت در یخچال باشد، بعد روی حرارت ۲۰ دقیقه بپزد
در آخر گلاب و آبلیمو اضافه شود

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *