کوکی آلبالویی

مواد لازم کوکی آلبالویی؛

کره    ۱۲۵ گرم
شکر     ۵۰ گرم
شکر قهوه ای  ۵۰ گرم
تخم مرغ      ۱ عدد
وانیل         ۱/۴ ق چ
پودر فندق     ۱۰۰ گرم
آرد                 ۱۴۰ گرم
آلبالو              ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کوکی آلبالویی؛

شکر ها و کره را خوب می زنیم تا کاملاً سفید شود، سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب می زنیم تا شکرها حل شود.
آرد و پودر فندق را اضافه کرده و کمی می زنیم تا مواد یکدست شود و در انتها آلبالو را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
فر را از ۳۰ قبل در دمای ۱۷۰ گرم کرده و به مدت ۷ دقیقه می پزیم

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *