طرز تهیه “آش بادمجان کبابی”

سرکار خانم عیوضی طرز تهیه “آش بادمجان کبابی” را آموزش می دهند:

مواد لازم:
بادمجان  ……….. یک کیلو
لوبیا چشم بلبلی …….. یک فنجان
عدس…………….. یک فنجان
باقلا زرد………… نصف فنجان
بلغور گندم………………. نصف فنجان
گوجه فرنگی ……. نیم کیلو
اسفناج ……. نیم کیلو
نعنا داغ ……. به میزان لازم
پیاز داغ ……. دو ق . س
فلفل قرمز …… یک ق . چ
زردچوبه و نمک ….. به میزان لازم

طرز تهیه:

تمام حبوبات را  میخیسونیم وبعد که خیس خوردن ، ‌‌ میپزیم با شعله ی ملایم .
بادمجان ها رو کبابی کنید . و بعد   بکوبید.‌ و یا ساطوری خرد کنید .
وقتی که حبوبات  خوب پخت ، وبادمجان آماده شد .
با کمی روغن و  زرد چوبه تفت دهید .

پوره گوجه فرنگی  و اسفناج خرد شده را با مواد مخلوط میکنیم وبه آش اضافه میکنیم ودوباره میزاریم تا خوب جا بیفته.
بعد میتونید آش رو با گوشت کوب بکوبید تا یکدست شود .یا نکوبیده مصرف کنید .البته حبوبات در حین پخت له میشود.نمک وفلفل را هم بریزید .این آش معمولا  ، تند سرو میشود .

تقریبا دو  ساعت زمان میبره
تا آش  آماده بشه ودر اخر یک آش خوشمزه وکش دار دارید .میتونید داخلش از باقالی های خشک پوست دار استفاده کنید .میتونید جدا بپزید وبدون اب داخل آش بربزید .

ادویه غالب این آش زردچوبه اس  در آین آش کشک استفاده نمیشه .
واسه تزیین میتونید از پیاز داغ فراوان ونعناع و سیر داغ استفاده کنید…
در صورت تمایل میتونید ،

از لوبیا چیتی و یا قرمز  وبرنج هم میتونید جای حبوبات بالا  استفاده کنید  …. ( دلخواه )

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *