چیکن حلیم

آقای نمازی آموزش میدهد
#چیکن_حلیم
سینه مرغ: یک عدد
فلفل سیاه: ۱/۸ ق چ
هل سبز: ۱/۸ ق چ
چوب دارچین: ۱/۸ ق چ
زیره: ۱/۸ق چ
نمک: ۱ق غ
میخک: ۱/۸ق چ
تخم شاهی: ۱/۸ق چ
سیر : ۲حبه
پیاز سرخ شده: ۱پیمانه
زنجبیل تازه: ۱ق غ
کشک: ۲ ق غ
بادام: ۵عدد
کنجد: ۱غ
عدس قرمز: ۱غ
بلغور گندم: ۱/۲ پ
جو پرک: ۱/۲پ
لپه : ۱ق غ
ماش: ۱ق غ
روغن: ۲ق غ
نعنا: ۵۰ گرم
جعفری: ۵۰ گرم
فلفل سبز: ۱عدد
آب مرغ۱لیوان
ابتدا سیر و زنجبیل را خمیر کرده تفت میدهیم سپس مرغ را اضافه کرده کمی که تفت خورد آب مرغ را اضافه کرده و اجازه پخت میدهیم در این فاصله حبوبات و ادویه جات را آسیاب کرده به همراه بقیه مواد به حلیم اضافه کرده و چهل و پنج دقیقه دیگر اجازه پخت و جا افتادن میدهیم.

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *