آموزش پخت “سوپ دال عدس”

سرکار خانم عیوضی آموزش می دهند:
موادلازم:
روغن کنجد …‌.. دو . ق . س
پیاز …. یک عد
زردچوبه ….‌ یک چای خوری
زیره سبز ….. یک دوم چای خوری
کدوسبز …… دو عدد
گوجه فرنگی …… سه عدد
فلفل سبز باریک …… یک عدد
نمک و فلفل ….. به مقدار لازم
دال عدس …. یک پیمانه
گشنیز تازه …..   ۱۰۰ گرم
تخم خردل زرد و سیاه …. کمی
لیموترش تازه …. یک عدد

روش تهیه:
ابتدا پیازرا نگینی در روغن کنجد تفت دهید …‌زردچوبه و زیره را اضافه کرده
سپس کدو ؛ فلفل سبز و  گوجه فرنگی رو نگینی خرد کرده  به سوپ اضافه کنید کمی که تفت خورد ؛ نمک و فلفل و در صورت دلخواه یه تکه موسیر و  آب را بیفزائید تا جوش بیاد و با حرارت ملایم فرصت بدید بپزد و جابیفتد .

ده دقیقه ی آخر گشنیز خردشده را بریزید و با لیموترش سرو کنید .

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *