آموزش نان کشمشی سنتی

نان شیرینی کشمشی
🍪🍪🍪🍪🍪
موادلازم:
کره گیاهی ١٠٠گرم
تخم مرغ ٣عدد
پودرقند ١٠٠گرم
پوست پرتقال رنده شده یک قاشق چایخوری
کشمش ١٠٠گرم
ارد١۴٠گرم
وانیل ١/۴قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

طرزتهیه:
ابتدا کره وپودرقندوبا همزن بزنیدتا سفیدبشه
تخم مرغ هارودانه دانه اضافه میکنیم وهرتخم مرغ رابمدت یک دقیقه هم بزنیدسپس وانیل رواضافه کنیدبعداردوبکین پودررامخلوط سه بارالک کنید مقداری ازاردرابا کشمشها مخلوط کنیدتاکشمشهادرته نان شیرینهانسوزن،ودربین نانها قراربگیرن ازبقیه ی اردبتدریج داخل موادبریزین وبا لیسک هم بزنیدتا اردتموم بشه رنده ی پوست پرتقال وکشمش روهم اضافه کنیدوهم بزنیداین مخلوط روتوسط دوتا قاشق روی کاغذروغنی که توی سینی انداختید
به اندازه ی دلخواه وبافاصله قراردهیدمیتونیدازقیف هم استفاده کنید
نان شیرینیهارودرفرگرم ١٧۵ درجه بمدت ١۵ دقیقه قراردهیدتا زیرنانها طلایی بشن
این نانها بافتی نرم وطعم فوق العاده ای بواسطه ی رنده ی پوست پرتقال دارن باماندگاری بالا
نوش جان

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *