آموزش کیک خوش طعم “کیک نارگیل”

سرکار خانم فرهنگ طرز تهیه “کیک نارگیل” را آموزش می دهند:

مواد لازم:

شیر …..٢۵٠ میلی لیتر
پودرنارگیل….. ٣/۴پیمانه
اب پرتقال …..۶٠ میلی لیتر
رنده پوست پرتقال….. ١ ق س
کره….. ١٢۵ گرم
شکر …..١٨٠ گرم
تخم مرغ….. ٣ عدد
هل….. ٢ ق چ
أرد …..٣٠٠گرم
پیکینگ پودر….. ٢ ق چ
نمک ….. ١/۴ ق چ

لقمه های چیز کیک کاراملی
بیسکوییت شکلاتی پودر شده….. ۶۰ گرم
کره ذوب شده…..۳قاشق سوپخوری
فندق اسیاب شده…..۴۰ گرم

مواد چیز کیک:
پنیر خامه ای…..۲۵۰ گرم
شکر…..۶۰ گرم
تخم مرغ…..۱ عدد
وانیل…..۱/۸  قاشق مربا خوری

مواد لازم برای رویه:
شکلات کاراملی…..۵۰ گرم
خامه…..۱ قاشق سوپخوری
شکلات چیپسی

طرز تهیه
۱-فر را با درجه ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
۲-داخل کاسه های قالب مافین را با کاغذ (کپسول)بپوشانید.
۳-برای درست کردن پایه بیسکوئیت پودر شده ،فندق و کره را در غذا ساز ریخته و مخلوط کنید و داخل کاسه ها ریخته و خوب فشرده کنید.قالب را به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
۴-پنیر خامه ای را به مدت ۲ دقیقه بزنید وبعد شکر را اضافه کنید ویک دقیقه دیگر بزنید تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شود.
۵-از مواد چیز کیک روی پایه های چیز کیک بریزید و به مدت ۲۳-۲۴ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
۶-چیز کیک را به مدت ۴ ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید.
۷’برای درست کردن سس کارامل شکلات و خامه را با هم مخلوط کرده وروی حرارت قرار دهید تا روان شود سپس کنار گذاشته تا سرد شود.
۸-قبل از سرو یک قاشق سوپخوری سس کارمل وسط چیز کیک بریزید وبا  شکلات اب شده تزیین کنید.

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *