آموزش پخت “ته چین اسفناج”

سرکار خانم رضایی طرز تهیه “ته چین اسفناج” را آموزش می دهند:

مواد لازم جهت تهیه “ته چین اسفناج”:

برنج…….۴ پیمانه

زعفران دم کرده…….۳ قاشق سوپخوری

کره…….۳۰ گرم

آب گوشت…….۴ قاشق سوپخوری

تخم مرغ کامل…….۲ عدد

زرده تخم مرغ…….۲ عدد

آلوی خورشتی…….۱۰۰ گرم

گوشت مرغ یا گوسفندی…….۲۵۰ گرم

اسفناج…….۱۰۰ گرم

ماست چکیده…….۱/۲ پیمانه

روغن مایع…….۱/۲ پیمانه

نمک و زنجبیل……. به مقدار کافی

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *