آموزش پخت “پنیر و اسفناج”

سرکار خانم عیوضی طرز تهیه “املت پنیر و اسفناج” را آموزش می دهند:

مواد لازم جهت تهیه “املت پنیر و اسفناج”:

اسفناج…….۵۰۰ گرم

پیاز…….۱ عدد

پیازچه…….۴ ساقه

روغن کنجد…….۴ قاشق سوپخوری

گردوی خرد شده…….۲ قاشق سوپخوری

قارچ…….۱ عدد

تخم مرغ…….۴ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه…….به میزان لازم

سیر…….به میزان دلخواه

زنجبیل تازه…….۱ تکه

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *