آموزش پخت “خورش باقلای سبز با پلوی زعفرانی”

سرکار خانم عیوضی طرز تهیه ” خورش باقلای سبز با پلوی زعفرانی ” را آموزش می دهند:

مواد لازم جهت تهیه “خورش باقلای سبز با پلوی زعفرانی”:

سویای درشت…….۵۰ گرم

روغن کنجد…….مقداری

پیاز…….۱ عدد

پیازچه…….۴ ساقه

شوید تازه…….۱۰۰ گرم

مغز باقالا…….۲۰۰ گرم

پنیر سفید…….۱۰۰ گرم

زردچوبه…….۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل…….به میزان لازم

زیره سبز…….۱ قاشق چایخوری

رب لیمو عمانی…….مقداری

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *