شیرینی نارگیلی

سرکار خانم شیرزایی شیرینی نارگیلی را آموزش می دهد
مواد لازم جهت تهیه
سفیده تخم مرغ:۴عدد
شکر:۱ و ۱/۴ پیمانه معادل ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل:۱۲۵ گرم
روغن مایع:۳قاشق سوپ خوری
آب لیمو:۱قاشق غذاخوری

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موضوع

مواد مورد نیاز :

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *