غذای ترکی خاص و خوشمزه:

“بورک پنیر و اسفناج”

سرکار خانم حقی طرز تهیه “بورک اسفناج و پنیر” را آموزش می دهند:

مواد لازم جهت تهیه ” بورک اسفناج و پنیر ” :

خمیر یوفکا…….۱۰ عدد

اسفناج خرد شده خام…….۲۰۰ گرم

سیر…….۲ حبه

مخلوط شیر و روغن…….به مقدار لازم

تخم مرغ…….۲ عدد

پنیر فتا (تبریز) …….۱۰۰ گرم

پنیر پارمزان…….۵۰ گرم

گردو خرد شده…….۵۰ گرم

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *