طعم بی‌نظیر این غذای محلی استان خراسان را از دست ندهید؛
آموزش طبخ “ساطری پلو”

آقای نمازی آموزش می دهد
“ساطری پلو”
مواد لازم جهت تهیه “ساطری پلو”:

 گوشت چرخ کرده:۲۰۰ گرم

پیاز:۱عدد

کشمش:۱پیمانه

هویج:۴عدد

برنج:۴پیمانه

سیب زمینی:۱عدد

نمک،فلفل سیاه و قرمز:به مقدار لازم

زعفران:۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *