طعم لذیذ “کاپ کیک پرتقال”

سرکار خانم فرهنگ طرز تهیه “کاپ کیک پرتقالی” را آموزش می دهند:

مواد لازم جهت تهیه “کاپ کیک پرتقالی”:

کره…….۱۲۵ گرم

شکر…….۱۸۰ گرم

سفیده تخم مرغ…….۴ عدد

وانیل…….۱ قاشق چایخوری

آب پرتقال…….۱/۳ پیمانه

خامه…….۱/۳ پیمانه

آرد…….۲۲۵ گرم

بیکینگ پودر…….۳ قاشق چایخوری

نمک…….۱/۴ قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال…….۱ قاشق سوپخوری

1 پاسخ
  1. R.D
    R.D says:

    سلام. شیرینی پفک نارگیلی رو آموزش داده بودین اما اصلا تکرار مواد اولیه نداشت و داخل سایت هم قرار ندادین لطفا داخل سایت قرار بدین . با تشکر

    پاسخ دادن

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *