غذایی لبنانی و خوش طعم:

“باباغنوش”

سرکار خانم حقی طرز تهیه “باباغنوش” را آموزش می دهند:

مواد لازم جهت تهیه “باباغنوش”:

بادمجان…….۵ عدد

ارده…….۵ قاشق غذاخوری

ماست چکیده…….۵ قاشق غذاخوری

رب انار…….۳ قاشق غذاخوری

آبلیمو…….۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون…….۳ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده…….۳ قاشق غذاخوری

سیر…….۳ حبه

دانه انار…….به میزان دلخواه

نان مدیترانه ای یا لواش یا تافتون…….به میزان لازم

زیره سبز…….۱/۴ قاشق چایخوری

نمک و فلفل……. به میزان لازم

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *