شورینی “مرغ و اسفناج”

مواد لازم جهت تهیه “شورینی مرغ و اسفناج”:

پودر خمیر ترش:۱قاشق مربا خوری

شکر:۱قاشق مربا خوری
شیر گرم : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ :۲عدد
کره : ۱۲۰ گرم
آرد:به میزان لازم
نمک :۱قاشق مربا خوری
مواد میانی:
سینه یا فیله مرغ:۲۵۰ گرم
سیر:۲حبه
گردو خرد شده:۱/۲ پیمانه
نمک:۱قاشق چایخوری
فلفل سیاه:۱قاشق چایخوری
زرد چوبه:۱/۲ قاشق چایخوری
روغن:مقداری
مواد رویه:
زرده تخم مرغ:۲عدد
کنجد و سیاه دانه : مقداری

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *