فوت و فن پخت قیمه نذری با عطر بی نظیرش

جناب آقای نمازی آموزش می دهد:

مواد لازم جهت تهیه “خورشت قیمه”:

 گوشت گوسفند:۱۰کیلوگرم

لپه:۲/۵کیلوگرم

گوجه فرنگی:۳کیلوگرم

پیاز:۹کیلوگرم

سیب زمینی:۷کیلوگرم

روغن:۵کیلوگرم

لیمو عمانی:۱کیلوگرم

زعفران:۱مثقال

آب لیمو:به میزان لازم

نمک،فلفل،زردچوبه،کاری،چوب دارچین

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *