آموزش غذایی خوش طعم و مقوی با میزان فسفر بالا:
“میگوی انگشتی”

جناب آقای بهرامی آموزش می دهد:

مواد لازم جهت تهیه “میگوی انگشتی”:

میگو پاک شده……۱۵۰ گرم

خلال بادام……۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت……۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ……۱ عدد

نان تست…..۴ تا ۵ تکه

نمک، فلفل سیاه و پودر سیر……به میزان لازم

روغن سرخ کردنی……۳۰۰ میلی لیتر

 

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *